Kinneviken

Och så var corona pandemin över, för denna gången ?! Vi har klarat oss helt!  -- än så länge. Vi är förstås vaccinerade och har undvikit att bli exponerade. Hälsoläget annars hyfsat med tanke på att jag nu fyllt 80 och Kickan gör det i februari.  Hon har en del problem med artros men annars pigg och energisk som alltid, Friskis&Svettis gör henne gott. Mitt ryggonda har s g s försvunnit (tack och lov) men mina ögon/synen ( starren) blir ju inte bättre - klarar bilkörning under gynnsamma förhållanden. Man avråder från op än så länge då jag ju bara ser på ett öga.

Som sagt, ålderskrämpor får man väl räkna med och de inskränkningar i livsföringen som blir följden berör oss inte särskilt mycket. D v s vi har inget behov av utlandsresor o s v.   Tar del av alla vackra naturmiljöer i världen via youtube osv. Räcker gott för oss....   

Vi är glada över att kunna bo kvar i vår stora villa, som vi låtit fräscha upp (målat) i somras. Fasar över tanken att kanske behöva överge huset en vacker dag.  Vi hoppas att vår förhållandevis goda hälsa ska bestå flera år till.

På bilden ovan ser ni  Kråks värdshus   där vi firade min 80-årsdag med våra nära och kära.


Välkomna! Eje alias Eric