Beachy head Här står jag nära stupet vid Beachy Head strax utanför Eastbourne. Det var ett av besöksmålen under vår gruppresa till sydöstra England i somras. Det var väl egentligen det enda större "äventyret" vi kostade på oss nu under 2018. Annars har vi främst hållt hus i sommarstugan eller i Skåne, när vi inte vistats hemma i Skövde.   För övrigt kan vi konstatera att vår hälsa är hyfsat god, d v s inga dramatiska händelser på den fronten - och det är vi tacksamma för.
Vi uppskattar den lugna vardagen och har inga större behov av spännande nya upplevelser. Den detaljen kan vi så bra tillgodose genom att läsa bra böcker, eller se en och annan film eller dokumentär på TV.
Vi trivs så bra i vårt gamla hus med idel gamla grejer (arvegods) och med en kärvänlig katt (Tiger) som gärna söker närkontakt när andan faller på.
Jag tar lite extrajobb på barnavårdscentraler någon gång i månaden, och är engagerad i allt som rör ehlers-danlos syndrom, som är en missförstådd, försummad men vanlig orsak till diverse symptom och dåligt välbefinnande hos framförallt kvinnor men också barn och ungdomar. Se mer om det under "mitt jobb".
  Välkomna in på mina sidor!
Eje alias EricLänkarna i menyn till vänster kommer aktiveras undan  för undan