Me in Lulea

Här är jag igen! Precis lyckats lokalisera lägenheten i Luleå där jag tillbringade mina första 5 år.  Bilden togs alldeles nyligen. Övre vinkelbalkongen - där bodde vi. Det fanns allt en  igenkännande känsla i trapphuset. Har gamla filmer från  -43 där jag kryper omkring på balkongen.  

      "Annars då" ( som morfar Axel alltid sa för att bryta tystnaden...) jobbar jag nu bara 6 dagar/månaden. Känns ovant och nästan skamligt att vara ledig så mycket och inte  göra rätt för sig. Kanske snarare lyxigt med en weekend från fredag till onsdag.  

Har engagerat mig allt mer i Ehlers-Danlos syndromet (EDS). Ledamot i patientföreningen. Anlitas som föredragshållare lite här och var, nu senast 2 ggr i Luleå inför alla allmänläkare. Därav besöket dit upp. Tar emot EDS patienter från hela landet. Störs av att det råder så mycket vanföreställningar kring denna icke ovanliga åkomma i samhället. OK inte tjata om det här, men besök gärna min hemsida (se startmenyn). 

Ingen utlandsresa detta år. Vi har inte känt behov av det heller. Vi trivs så bra här hemma tillsammans med Tiger.  Åsså har vi alla barnbarnen, för att inte tala om lägenheten i Limhamn och stugan vid Vänern.

Kan konstatera att jag fortfarande är frisk, frånsett  det gamla vanliga med synen på ena ögat och hörseln.  Älskar att få gå och lägga mig tidigt med bra bok. Å andra sidan, gärna frukosten på säng med morgontidning kl 5 - 6 och sen somna om.  

Välkomna!
Eje alias EricLänkarna i menyn till vänster kommer aktiveras undan  för undan