me


Det ser ut som att vi har klarat oss detta året också! Har i alla fall undgått coronan och inte drabbats av några andra allvarliga åkommor.


  Bilden ovan är från vårt besök i Stockholm i somras. Mer vidlyftiga resor än så har det inte blivit.


Jag börjar också inse att detta med julkort via posten, som stressar många av oss veckorna före jul, mycket väl kan ersättas med ett mail. Utöver en julhälsning vill man vill ju sedan tala om att man är vid liv och hoppas få samma besked från alla ni andra. Trevligt också att få årsrapporter i olika format alternativt ett telefonsamtal. Överväger ersätta julkort nästa år med ett mail i den mån jag har mailadressen. Själv har jag gmail ( för . efternamn) Kanske kommer jag att införa ett gemensamt lösenord också.


Men som numer helpensionär trivs jag med det lugna tempot och känner inget behov av att resa ut i världen. (vadå?- vi har ju youtube och kunskapskanalen! ).


Sen har vi det ofta mysigt tillsammans - vid kaffebordet, TVn, promenader, utflykter och inte minst med musiken både aktivt och passivt.
Och så vårt ständiga samtalsämne "Var är Tiger ?, fått mat?, ute-inne?, gömt sig? " osv  hör till dagens återkommande frågor - onekligen vårt lilla "skötebarn".


Välkomna!

Eje alias Eric